Etherische oliën

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.

Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Zo Gebruik je Eterische olienVerzorg je huid

Verban mogelijk schadelijke ingrediënten uit je verzorgingsroutine en herontdek je natuurlijke gloed. Etherische oliën kunnen je een frisse uitstraling geven, ouderdomskenmerken verzachten en je haar voeden. Met deze huid- en haarverzorgingsproducten, met enkel natuurlijke ingrediënten, is het makkelijk om iedere dag van de kracht van etherische olie te profiteren:


ART® Renewal Serum

Lavender Volume shampoo en conditioner

Copaiba Vanilla shampoo en conditioner

Sandalwood Moisture Cream

Lavender etherische olieOmegaGize3™Verbeter je fysieke welzijn


Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en teveel vervuiling om ons heen kunnen het lichaam uit balans halen en je energieniveaus doen dalen. Supplementen met etherische olie kunnen de balans herstellen.

Voel je iedere dag vitaal met op onbewerkt voedsel gebaseerde voedingsstoffen, krachtige antioxidanten en zuivere etherische oliën in onze producten:


NingXia Red™

OmegaGize3™

Slique™ Tea

Longevity™

Creëer spiritueel bewustzijn

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen. Populaire etherische oliën en melanges voor het creëren van spiritueel bewustzijn zijn onder meer:


Sacred Frankincense

White Angelica™

Joy

3 Wise Men

The Gift


Reinig je huis


Je hoeft je huis niet schoon te maken met agressieve chemische producten. Neem het aanrecht af, verwijder plakkerig vuil en maak vieze oppervlakken schoon met de milde, maar zeer effectieve producten van onze Thieves™ lijn:


Thieves® Household Cleaner

Lemon etherische olie

Thyme etherische olie

Purification™ etherische oliemelange

Lemongrass etherische olie
Seed to Seal

Voor meer informatie over ons Seed to Seal proces kijk hier: SeedToSeal.com


Wil jij ook lid worden en per direct genieten van 24% korting klik dan hier:www.myyl.com/yin-yang#enroll

Mocht je hier hulp bij nodig hebben of eerst meer informatie over willen neem dan contact met mij op.