Mediumschap & Trancehealing

Mediumschap & Trancehealing Therapeute


Dit is een verfrissende manier om duidelijk bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) te komen, waardoor lichaam en geest uitbalans is geraakt. Hierbij gaan we energieën uit het verleden losmaken en opnieuw laten stromen.


Het verleden kan in dit maar ook in een vorig leven zijn.


Welke klachten komen hiervoor in aanmerking?

Alle klachten hoe groot of klein en die onze geest en lichaam uitbalans hebben gebracht kunnen met deze aanpak verlicht en/of verholpen worden. Onder andere onzekerheid, loslaten van overtuigingen, diepe onrust, emotionele pijn, verdriet, angsten, afgesloten gevoelens, of gewoontes waar je maar niet vanaf komt.


Met deze nieuwe vorm van healen verdwijnen zowel onze psychische klachten als ook onze lichamelijke klachten, en kunnen wij weer verder met ons leven dat voor ieder van ons zo aangenaam mogelijk en gezond mag zijn.


Ik ben geen geneesheer (vrouw) en kan jou dan ook niet beloven dat u beter wordt. Maar toch zullen geestelijk inzicht in jou persoonlijke omstandigheden oorzaken naar voren gebracht kunnen worden om tot stabilisatie of verbeteringen te komen. Sommige ziektes zijn in zo'n vergevorderde staat dat het ons lot/levenspad is om juist die uitdaging aan te gaan, met welke (ziels-) reden dan ook.........


Wil je meer weten over jezelf?


Alle informatie wordt buitengewoon discreet behandeld.