Over mij

Even voorstellen ;)


Wie ben ik;

Mijn Naam is Simone en ben in 1975 Geboren.


Vanaf mijn jeugd ben ik al zoekende naar mijn plekje in de wereld zoals zovelen onder ons. In mijn jeugd voelde ik me nergens niet echt geaccepteerd, en enige wat ik echt leuk vond en waar ik mezelf kon zijn was tussen de dieren en in de natuur. Ik vond het dan ook heerlijk om met mijn vader mee te gaan en de dieren die opgehaald werden met de dierenambulance te verzorgen en terug uit te zetten in de natuur. Vrijheid wat mooi om de vrijheid te ervaren ook bij anderen.


Erg sociaal en onder mensen ben ik nooit geweest want de meeste vonden me maar vreemd. Dit uitte zich in mijn tienerjaren in zeer rebels gedrag. Het sneeuwbaleffect ging in werking en het werd er allemaal niet beter op tot mijn eerste zoon werd geboren twee en een half jaar later werd mijn oudste dochter geboren. Wat een wonder en wat een zorgen opeens ik storte me volledig op mijn kinderen een nieuwe passie maar van mezelf zijn was nog steeds geen sprake. Enkel maar werken en zorgen alles om mezelf maar te ontlopen maarja dat is niet het voorbeeld wat je wil zijn voor je kinderen zeker niet in het huwelijk wat ik had op dat moment, en daar begon mijn zoektocht. Eerst scheiden een andere weg was er niet, er moest een complete omgooi komen.


Ik werd langzaam terug socialer en er kwam een nieuwe vriend en ik kreeg steun in al mijn keuzes hiermee ben ik inmiddels gelukkig getrouwd en hebben we nog twee prachtige kinderen gekregen. Toen kwam ik iemand tegen die Reiki beoefende en ik kreeg van haar in de tijd de nodige inwijdingen heerlijk om jezelf, je gezin en mensen zo te kunnen helpen maar ik miste iets.. een cursus spiritualiteit erbij maar nog miste ik iets. Vervolgens een korte beroeps opleiding Mediumschap en Trance Healing en Paramedisch mediumschap daar kwam ik al in de buurt er werden blokkades opgeruimd uit het verleden en ik kwam dieper bij mezelf, ook klanten ervaarde dit maar toch hier mag je jezelf al helemaal laten gaan volledig in Trance dan los je veel op…..ik miste iets.


Toen kwam er een vriendin van me. Ze had een AFT Immersion gezien en vroeg of ik meeging, blanco en zonder mening ging ik mee en ik verwachtte er eigenlijk werkelijk niks van en had nog niet eens de moeite genomen om me te verdiepen hierin. Wat een aangename verassing was me dat een makkelijk concept maar o zo effectief, ik was er helemaal onderste boven van. Ik wist ook per direct dat ik de practitioner opleiding wilde doen dit was thuiskomen voor mij, en na elke sessie op mezelf voel ik weer een stukje vrijheid en hoe mooi dat je dat ook bij anderen mag zien. Na elke sessie gaat de druk van mijn verleden af en kom ik telkens een stap dichter bij mijn ware zelf. Herinneringen die me wakker maakte en ware kwellingen werden hebben inmiddels plek gemaakt voor de mooie herinneringen die hier diep onder begraven lagen en nu weer bereikbaar zijn door middel van TMRT Dit is ook onderdeel van de Practitioner opleiding die ik heb gedaan.


Ook de mensen in mijn omgeving zien me gewoon groeien en openbloeien van een timide teruggetrokken mens naar een vrouw die zichzelf durft te laten zien en horen. Ik ben wie ik ben en vind het heerlijk om mezelf opnieuw te leren kennen. Mijn verleden blijft natuurlijk mijn verleden, nu houd ik de kennis en de lessen maar hoeft het geen belemmering meer te zijn voor mijn toekomst.


De weg naar mijn ware zelf is begaanbaar, en ook ik sta ik steeds meer en beter in mijn gezin. Heerlijk om dit ook te delen met anderen en ze net zo sceptisch als mij de eerste keer te zien binnen wandelen maar met vrijheid naar buiten. Ook de feedback en verbazing nog achteraf dat ze zich werkelijk krachtiger en zelf zekerder voelen, maar vooral ook dat ze het stukje wat ze met AFT hebben gedaan daadwerkelijk als opgelost ervaren en anders aanpakken, en door middel van deze krachtige techniek, het stappenplan en de follow up een andere mindset en een groter zelfvertrouwen hebben. Zalig hier doen we het voor.


Verbeter de wereld begin bij jezelf, ik voel me weer thuis en vrij in mijn eigen leven en dat is wat ik ook een ander wil laten beleven.