De Aroma freedom techniek (AFT)


Deze Techniek is ontwikkeld door Dr. Benjamin. Perkus en is een samenvoeging van 20 jaar klinische ervaring als psycholoog en 15 jaar werken met etherische oliën.

Dr. Perkus werkt enkel met de etherische oliën van Young living omdat deze oliën puur genoeg zijn om voldoen aan de kwaliteit die nodig is om het proces van deze techniek met optimaal resultaat te doorlopen. Hij heeft deze Techniek dan ook tot in de puntjes ontwikkeld met het gebruik van deze oliën.


Deze nog jonge techniek is een manier om onze blokkades die in de loop van de tijd zijn ontstaan op te lossen. Deze blokkades kunnen recentelijk of lang geleden zijn ontstaan en hoeven zelfs geen direct verband te hebben met je doel of intentie.

Bij de AFT gaan we stap voor stap jouw intenties en doelen verduidelijken. De negatieve gedachten, gevoelens, herinneringen en emoties die je in de weg staan om je doelen en dromen waar te maken, herkennen en loslaten.

Een doelstelling helpt je en bepaald punt in je leven te bereiken waar je wil zijn. Een doel is een droom met een deadline en helpen je verder kijken dan vandaag.

De bedoeling van de AFT is om de emotionele energie van jou in een positieve richting te laten stromen i.p.v. dat deze vastloopt in angst en twijfel of zelfs verlamming. De etherische oliën helpen ons hierbij, door het inademen van de geur die vrijkomt uit de oliën kan er al veel gebeuren. De geurmoleculen komen namelijk via de neus in het limbisch systeem terecht en werken in op de Amygdala.. Hier kunnen ze dan ook direct invloed uitoefenen op onze emoties. De oliën stimuleren om los te laten en te ontspannen om op die manier bij te dragen aan een gevoel van zekerheid en onbezorgdheid.

Wij maken tijdens deze stappen gebruik van de etherische oliën van Young Living om zo een permanente verandering teweeg te brengen in hoe jij naar jezelf maar ook naar de wereld kijkt. Hierdoor kan je zelfvertrouwen groeien en een gevoel van vrijheid ervaren. Na het consult ga je zelf deze oliën samen met een duidelijke opdracht gebruiken in een korte coaching van een aantal dagen.


Er komen geen diagnoses aan te pas en geen medicatie!


Ik ben zo gefascineerd en gepasioneerd door deze techniek en mijn eigen ervaringen hiermee, dat ik de opleiding ben gaan volgen en inmiddels een trotse gecertificeerde Aroma Freedom Techniek (AFT) practitioner ben.


Wil jij ook niet meer telkens wakker worden van die ene herinnering en in vrijheid leven? Verbinding maken met je ware zelf? Blij zijn met je carrière?Jou dromen waar maken of een gevoel van tevredenheid ervaren? Heb ook jij last van teleurstellingen? Het gevoel van vast te zitten, niet vooruit te komen? Het lukt je maar niet om een bepaald doel te bereiken, en je bent daar onzeker, gestressed of zelfs gefrustreerd over?

* Maar denkt je nu " ja ja dat zal wel", of

* "Dit is allemaal leuk maar niet voor mij weggelegd",

* "Was dat maar zo, mijn situatie is anders"?


Dan is AFT echt iets voor jou!

AFT is toepasbaar in elk gedeelte van ons leven oa. Carrière, relaties, gezondheid en geloof.


Are you ready to break free? Neem dan contact met mij op. yin-yang@telenet.be of +32470838985

Ik help je graag verder in een ontspannen sfeer om eerst je doel helder te krijgen om vervolgens je op een zachte wijze door de AFT sessie te begleiden.

Deze sessie kan online of in persoon en duurt ongeveer 30 – 60 minuten.

Opgelet enkel voor de online sessie dien je zelf in het bezit te zijn van de oliën. Neem hiervoor even contact met mij op dan bespreken we samen welke hiervoor geschikt zijn.

Er wordt discreet met jou gegevens omgesprongen en nooit besproken of doorgegeven aan derde. Tevens worden er geen opnames gemaakt van de online sessie. Het mooie van deze techniek is dat je de herinnering/blokkade niet hoeft mede te delen dus de sessie kan in alle discretie gebeuren, ook erg prettig als de herinnering te bezwarend is om over te praten maar toch aangepakt mag worden.Wil je de oliën zelf bestellen? Uiteraard kan dit, neem voor de geschikte oliën even contact met mij op.